Кадри Нова ТвРиалити формат постигна небивал успех по родна телевизия.Игри на

...
Кадри Нова ТвРиалити формат постигна небивал успех по родна телевизия.Игри на
Коментари Харесай

Третият сезон на „Игри на волята: България“ регистрира рекордна гледаемост

Кадри Нова Тв

Риалити формат постигна небивал триумф по родна телевизия.

„ Игри на волята: България “ отбеляза рекордна гледаемост през есенния ефирен сезон. Това го трансформира в най-предпочитания развлекателен формат в телевизионния ефир в последните три месеца. Финалният епизод на сполучливото предаване на NOVA в петък (3-и декември) е бил проследен от над 39% от феновете в дейна възраст (18-49), съгласно формалните пийпълметрични данни.

Третият сезон на „ Игри на волята: България “ запазва лидерска позиция до дъно и доста усилва междинния си аудиторен дял по отношение на предходните два телевизионни сезона.



Екстремният риалити формат постига рекорд и във връзка с преднината на NOVA в съответния часови пояс, съпоставен с втората телевизия в класацията. През 2020 година резултатът на NOVA е с 9% по-висок от тази на съперника (30,4% за NOVA и 28% за bTV), до момента в който тази година разликата сред двете малките екрани се усилва до цели 48%.



Третият сезон на „ Игри на волята: България “ направи феновете на NOVA очевидци на грандиозни борби, напълно нови детайли и непредвидени провокации. В продължение на три месеца 24 смели воини се изправиха пред вълнуващи тествания за тялото и духа на едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР